Ποιοι είμαστε

Το STICKY ιδρύθηκε το 2009 με κύριο σκοπό την εναλλακτική διακόσμηση του χώρου γρήγορα, εύκολα και συγχρόνως οικονομικά.Έκτοτε χιλιάδες ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες, επιλέγουν τα προϊόντα μας ώστε να διακοσμήσουν και να διαμορφώσουν τον χώρο τους, επιλέγοντας ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Είμαστε περήφανοι που μεταμορφώσαμε χιλιάδες χώρους και αλλάξαμε θετικά την διάθεση των οικιακών και εταιρικών πελατών μας, διαμορφώνοντας το περιβάλλον που ζούν και δουλεύουν όπως ακριβώς ονειρεύονται!

Παράλληλα, χρηστικά design αντικείμενα και πληθώρα προϊόντων που κατά καιρούς προστίθενται στον κατάλογο όπως πίνακες ζωγραφικής σε καμβά, αυτοκόλλητα πόρτας, υφασμάτινα αυτοκόλλητα ψυγείου, αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, κ.α καθιστούν την σειρά του Sticky μια από τις πλουσιότερες συλλογές εσωτερικής διακόσμησης στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά. Όλα τα είδη του καταλόγου μας ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

Διαθέτουμε καταστήματα σε ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα μας και τις ώρες λειτουργίας τους, θα βρείτε κάνοντας κλικ παρακάτω:

Sticky Καταστημα Αγιου Δημητριου

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η εταιρία μας διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία και την προσφορά της σε διάφορους τομείς. Βασικό μέλημά μας είναι η ενσωμάτωση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων με εθελοντικό πνεύμα. 

Υπερήφανοι υποστηρικτές

Βιωσιμότητα και Οικολογία

Προωθούμε τη χρήση πράσινων πρώτων υλών και την ανακύκλωση, ενώ δίνουμε έμφαση στην υγεία και ασφάλεια. H βιωσιμότητα αποτελεί θεμέλιο μας, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και λύσεις, που σέβονται το περιβάλλον και συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη.

Το βασικό μας μέλημα είναι η προώθηση της βιωσιμότητας μέσω της χρήσης μη τοξικών και οικολογικών μελανιών νερού και υλικών εκτύπωσης χωρις βαρέα μέταλλα. Αυτό εξασφαλίζει τη μείωση του αντίκτυπου στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

Τα ξύλα που χρησιμοποιούμε για τα τελάρα μας προέρχονται από δάση που βρίσκονται υπό διαχείριση για την προστασία της άγριας ζωής (FSC certified)

Τα μελάνια νερού που χρησιμοποιούμε είναι εντελώς ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα άριστα αποτελέσματα εκτύπωσης. Επιπλέον, η χρήση τους συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πόρων, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια για αειφορία και ένα καλύτερο περιβάλλον. Η προσήλωσή μας σε αυτές τις πρακτικές αντανακλά τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές!

X